Prva spletna airsoft trgovina na Slovaškem

50 000 kosov blaga na zalogi

magnify Iskanje
EUR

Prevoz

Trenutno sodelujemo s podjetji Packeta (prej znano kot "Biuro Zásielkovňa" in "Remax"), DPD Slovensko in Slovenska pošta. Za vsakega prevoznika uporabljamo različne storitve.

Med postopkom nakupa v drugem koraku, ko izberete državo dostave Slovaška, imate na voljo naslednje možnosti pošiljanja:

To je klasičnikurirski prevoz. DPD ali Packeta, ne morete izbirati, in glede na njune zmogljivosti bomo vaše naročilo poslali bodisi prek DPD (storitev DPD HOME) ali Packeta (storitev dostave na dom HD). Vaše naročilo bomo poslali v 24-48 delovnih urah od trenutka, ko bo blago pripravljeno za pošiljanje (če je čas pošiljanja 24-48 ur, bo obdelano takoj po oddaji naročila, če gre za pošiljanje v roku 1-2 tednov, bo obdelano, ko blago prispe k nam in je pripravljeno za odpremo).

Premium Expedition & Delivery Packeta - Zagotavljamo pošiljanje po izbranem kurirju, v tem primeru Packeta (služba za dostavo na dom). Zagotavljamo tudi odpremo v največ 24 u rah od trenutka, ko je blago pripravljeno za odpremo (če je čas odpreme blaga od 24 do 48 ur, je obdelano takoj po oddaji naročila, če gre za blago s časom odpreme 1-2 tedna, bo obdelano, ko blago prispe k nam in je pripravljeno za odpremo) - ta način je primeren v primerih, ko blago potrebujete čim prej (na primer je sreda in blago potrebujete do konca tedna).

Premium Expedition & Delivery DPD - Zagotavljamo pošiljanje po izbranem kurirju, v tem primeru DPD (storitev DPD HOME). Zagotavljamo tudi odpremo v največ 24 urah od trenutka, ko je blago pripravljeno za odpremo (če gre za blago s časom odpreme od 24 do 48 ur), je obdelano takoj po oddaji naročila, če gre za blago s časom odpreme 1-2 tedna, bo obdelano, ko blago prispe k nam in je pripravljeno za odpremo) - ta način je primeren v primerih, ko blago potrebujete čim prej (na primer je sreda in blago potrebujete do konca tedna).

Paketna dostavna točka Packeta - zelo priljubljeno pošiljanje na dostavno točko po vsej državi prek omrežja Packeta (paketna dostava). Opozorilo: Ta prevoz je namenjen samo naročilom, pri katerih skupna teža blaga ne presega 5 kg. Če vaše naročilo tehta več, vam sistem ne bo samodejno ponudil izbire tega prevoza.

Slovaška pošta - dostava na pošto - klasični prevoz, pri katerem bomo paket poslali na vašo pošto v skladu z vašo poštno številko prek slovaške pošte.

Osebni prevzem - CATUS - Brezplačna storitev, pri kateri bomo vašo pošiljko pripravili za prevzem v našem razstavnem prostoru v Banski Bystrici. Ko bo to opravljeno, vas bomo po e-pošti obvestili, da je vaša pošiljka pripravljena za prevzem. Upoštevajte, da v našem razstavnem salonu ne morete plačati s kartico.

Imate več vprašanj v zvezi s tem? Svoje vprašanje napišite v spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

picture
 • benefits

  Najstarejša spletna trgovina za airsoft na Slovaškem

 • benefits

  Več kot 50.000 izdelkov na zalogi, pripravljenih za odpremo

 • benefits

  Blago pošljemo s preverjenimi prevozniki

 • benefits

  Sledenje pošiljkam po odpremi Spremljanje in sledenje

 • benefits

  Blago s časom odpreme 24-48 ur je na zalogi

Naše blagovne znamke: