Prva spletna airsoft trgovina na Slovaškem

50 000 kosov blaga na zalogi

magnify Iskanje
EUR

OPSMEN EARMOR - novice v naši ponudbi

5.1.2024 Catus.sk Novost v naši ponudbi

Podjetje OPSMEN EARMOR, ustanovljeno leta 2016, je nastalo iz izkušenega oddelka za raziskave in razvoj z več kot desetletjem razvojnih izkušenj. Podjetje OPSMEN se ponaša z izjemnim optičnim in akustičnim laboratorijem ter si je hitro ustvarilo ugled vodilne sile v industriji.

Njihov temelj je dinamična mešanica inovacij in izkušenj. Z avtomatizirano proizvodno linijo na Kitajskem OPSMEN EARMOR proizvaja celovito paleto vrhunskih izdelkov. Med njimi so elektronske naprave za zaščito sluha, ščitniki za ušesa, čepki za ušesa in sistemi za bojno komunikacijo.

Raznoliki izdelki se uporabljajo po vsem svetu in služijo različnim panogam, vključno z organi pregona, vojsko, športnim streljanjem, lovom, gasilstvom, gradbeništvom in rudarstvom. Podjetje OPSMEN EARMOR se ponaša s hitrim odzivanjem na izzive, priložnosti in spreminjajoče se potrebe svojih strank. Naš glavni cilj je zagotoviti zadovoljstvo strank s pozornim poslušanjem, dobavo vrhunskih izdelkov in neprekosljivimi podpornimi storitvami.

Morda vas bodo zanimale najnovejše slušalke EARMOR MOD4 (M32 ) v različnih barvah.
Če pa vas bolj zanimajo slušalke za namestitev na čelado, vam z veseljem predstavljamo slušalke EARMOR M32H.
Slušalke EARMOR M31H imajo enako funkcijo, vendar niso opremljene z mikrofonom.

Vse izdelke EARMOR imamo na zalogi v Banski Bystrici, če bi blago raje prevzeli osebno.

Pri Catus.sk smo zelo počaščeni, da vam lahko ponudimo izdelke OPSMEN eARMOR, in se veselimo vaših naročil. Hkrati ostajamo odprti za vsa vaša morebitna dodatna vprašanja.

picture

Preberite tudi