Prva spletna airsoft trgovina na Slovaškem

50 000 kosov blaga na zalogi

magnify Iskanje
EUR

Nova ProArms PAR MK3 16-palčna airsoft pištola je tu!

16.1.2024 Catus.sk Pregledi airsoft pištole

Pred nekaj leti je podjetje ICS izgubilo licenco za ta model, zato je podjetje Delta Armory brez odlašanja pridobilo polno licenco za model Proarms PAR MK3 z jasnim ciljem, da postane njihovo najnaprednejše in najsodobnejše airsoft orožje.

Podjetje Delta Armory je znano po svojih visokokakovostnih izdelkih. S poslušanjem in komuniciranjem s svojimi strankami je Delta Armory izdelal široko paleto visokokakovostnih modelov, pri čemer novi ProArms PAR MK3 ni izjema. Pri tem je naredila še korak naprej. Skoraj vse "povsem kovinske" airsoft pištole imajo ohišje in prednjo roko izdelano iz cinkovega tlačnega odlitka. Namesto tega je ProArms PAR MK3 izdelan s CNC-obdelavo, kot pravo strelno orožje, iz aluminijastih blokov 6063.

Tako kot drugim pištolam ji ne manjka komora HOP-up tipa Rotary, prav tako ima PAR MK3 sistem vzmeti QRS s hitrim sproščanjem, ki omogoča enostavno zamenjavo vzmeti in tudi vzdrževanje.

Drugi notranji deli pištole PAR MK3:

  • PERUN Mosfet, izdelan v EU
  • cilinder iz nerjavnega jekla CNC
  • vzmet QD s trnom CNC iz nerjavnega jekla
  • Natančno 6,03-milimetrsko ohišje iz nerjavnega jekla
  • glava bata CNC
  • Glava cilindra CNC z dvojnim tesnilom
  • Šoba CNC z dvojnim tesnilom

V podjetju Delta Armory niso upoštevali le vzdržljivosti pištole, temveč tudi njeno zmogljivost. V notranjosti pištole PAR MK3 je ETU (elektronska sprožilna enota), ki skrbi za učinkovitost streljanja. S priključitvijo na priključek baterije Deans T ponuja naslednje načine streljanja:

Prednapetje - prednapetje vzmeti - hitrejši odziv ob pritisku na sprožilec
Binary trigger - dvojni strel - pištola izstreli enkrat, ko pritisnemo sprožilec, in izstreli drugič, ko sprožilec spustimo
način streljanja - možnost nastavitve trojnega streljanja

Če želite preveriti druge modele podjetja Delta Armory, lahko to storite s pregledom modelov ALPHA, BRAVO in CHARLIE, od katerih ima vsak drugačne specifikacije in zmogljivost za vse želje glede airsofta.

picture