Prva spletna airsoft trgovina na Slovaškem

50 000 kosov blaga na zalogi

magnify Iskanje
EUR

Najboljša darila za božič ne le za ljubitelje zraka

15.12.2022 Catus.sk Nasveti in svetovanje

Najboljša darila za božič ne le za ljubitelje zraka

Z adventom se vsako leto pojavi vprašanje, kaj podariti svojim najdražjim pod drevesce. Če ste izgubili domišljijo, ne obupajte in se zgledujte po naših nasvetih za darila. Z darili iz Catusa ne boste razveselili le igralca airsofta, temveč tudi navdušenca za aktivnosti na prostem.

1. Oblačila za zimo

Imamo vrhunska oblačila blagovnih znamk, kot so Brandit, Helikon in Pentagon, kijih imamo redno na zalogi. Priporočamo na primer to jakno iz flisa, ki je na voljo v dveh barvah - črni in olivno zeleni. Izdelana je iz prijetnega toplega materiala. Visok ovratnik bo poskrbel, da bosta vaš vrat in grlo v hladnem vremenu ostala topla. Jakna ima elastičen pas in je primerna za mesto, podeželje ali različne dejavnosti na prostem.

Popolno zaščito rok pred mrazom med vsemi dejavnostmi na prostem zagotavljajo taktične rokavice, ki jih tukaj najdete v štirih barvah .Izdelane so iz lahke in zračne najlonske tkanine z odličnimi lastnostmi proti potenju. Zaradi zapenjanja z velcro se odlično prilegajo rokam. Zavsakodnevno nošenje imamo na primer te zimske pletene rokavice s skandinavskim vzorcem. Na voljo so v treh barvnih kombinacijah.

Za zaščito glave imamo res veliko izbiroklobukov. Na voljo so klasične kape iz flisa ali pletene kape ali naglavne kape z zaščito ušes in krzneno podlogo.

2. Hrana

Za dober pohod ali drugo dejavnost na prostem v vašem nahrbtniku ne sme manjkati hrane. Na izbiroimamo različne energijske in beljakovinske ploščice, ki so odlične za malico ali prigrizek. Poleg tega so na voljo tudi pripravljeni obroki za na prostem, ki jih imenujemo tudi MRE (Meal ready to eat) in so alternativa potovalnim pločevinkam. Vendar pa ne nadomeščajo polnovrednega obroka, temveč bodo služili v primerih, ko vam razmere ne dopuščajo priprave drugega obroka. Pripravite ga lahko v samogrelni vrečki, na primer s pomočjo tega žepnega kuhalnika za kampiranje .

3. Večnamenski set jedilnega pribora

Ko govorimo o hrani v naravi, moramo pomisliti tudi na način njenega uživanja. S seboj vam ni treba nositi kuhinjskega jedilnega pribora. Ta večnamenski set jedilnega pribora vam bo olajšal življenje. V njem boste našli zložljiv nož, majhen nož, žlico, vilice, odpirač za steklenice, zamašek in svetilko.

4. Nahrbtniki in nahrbtniki

V naši trgovini imamo tudi nekaj za vaše najmlajše. Ti otroški nahrbtniki so kot nalašč za pustolovščine na prostem z vašimi otroki . Uskladite se tudi z njimi in izberite med ponudbo pohodniških nahrbtnikov.

5. Naglavne svetilke

Včasih si morate osvetliti pot, še posebej, ko sonce pozimi zgodaj zaide. Napomoč vam priskočijonaglavne svetilke, ki osvetlijo prostor pred vami. Izbrali smo to naglavno svetilko podjetja MaxTronic, ki ima tri stopnje zatemnitve bele svetlobe, lahko pa jo preklopite tudi na način SOS, ko bo svetila rdeče.

6. Pištole za zračno igro

Najnovejše airsoft pištole, ki jih imamo v naši trgovini, so licenčne pištole Grand Power, ki jih proizvaja podjetjeDelta Armory. Pri nas lahko na primer najdete to airsoft pištolo iz serije CHARLIE, za katero je značilna predvsem konstrukcija iz polimera ABS, ki je odpornejši na udarce kot klasična plastika.

picture