Prva spletna airsoft trgovina na Slovaškem

50 000 kosov blaga na zalogi

magnify Iskanje
EUR

MP - novice v naši ponudbi

26.9.2023 Catus.sk Novost v naši ponudbi

Oglejte si našo ponudbo novih delov in dodatne opreme proizvajalca MP. To so predvsem izdelki, kot so taktični ročaji, ročaji za pištole, ročaji za pištole RIS. RIS tirnice in pokrovčki za RIS tirnice, držala za nabojnike, montažni nosilci in številni drugi izdelki.

V našem skladišču v Banski Bystrici imamo na zalogi več kot 100 vrst blaga MP.

Taktični ročaji, ki so zasnovani za boljši nadzor nad orožjem airsoft in igralcu airsofta zagotavljajo udoben in varen oprijem orožja. V naši ponudbi proizvajalca MP lahko najdete na primer naslednje taktične ročaje:

Keymod/M-Lok PTG Paracord

Keymod/M-Lok VSG-S

RIS TDI Style Short

RIS TGD dolg

Pištolska držala so na voljo v različnih oblikah in velikostih, zato lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam. V naši ponudbi proizvajalca MP boste na primer našli naslednje ročaje za pištole:

M4 Target

G27

HK416

AGR-43 GBB-AR

Ponujamo tudi gumijast zaščitni pokrov za ročaj pištole.

Vodila RIS se uporabljajo za pritrditev dodatne opreme na pištole airsoft. Tirnice RIS so združljive s številnimi dodatki. V naši ponudbi proizvajalca MP boste našli na primer naslednja vodila RIS:

Keymod / M-LOK iz polimera

MOE polimer

Pokrovi za tirnice RIS služijo za zaščito pred poškodbami tirnic RIS ter izboljšajo udobje in oprijem airsoft pištole. V naši ponudbi proizvajalca MP boste našli takšne prevleke za tirnice RIS:

M-Lok Wedgelok

Keymod Soft Cover-A

RIS Knights Armament II

RIS LaRue Index Clips

Sponke za revije in izvleki za revije so dodatki, ki se uporabljajo za revije za airsoft. Sponke se uporabljajo za povezovanje dveh ali več revij za airsoft, izvleki za revije pa za odstranjevanje revij za airsoft iz žepov ali kovčkov. V naši ponudbi proizvajalca MP boste našli:

Izvlečnike TM G17 3 kosi

Izvlačevalnik M4 4 kosi

Držalo za magwell Gen. 2

Ročaj za nabojnik M4 5,56 NATO

Držalo za nabojnik 9mm/45 Subgun

Spojka za nabojnik AK

Spojka za nabojnik M4

Spojka za nabojnik MP5

Med novim blagom boste našli tudi, na primer, pritrditveno RIS tirnico za M1911, pritrditveno RIS tirnico za M1911, pritrditveno RIS tirnico za M1911, pritrditveno RIS tirnico za M1911.RIS za puško Hi-Capa SV, bojni pritisni trak/oklep, nož za usposabljanje z bajonetnim ovojem M10...

Verjamemo, da bo med novim blagom izbral vsak, in se vam zahvaljujemo za zaupanje in podporo. Če imate kakršne koli pripombe ali vprašanja, nas brez oklevanja kontaktirajte.

Veselimo se vaših naslednjih naročil.

picture

Preberite tudi